700

AR Nursing

Asyik Resources menawarkan beberapa perkhidmatan penjagaan (Rumah, Hospital dan Restu Villa Care Centre). Menawarkan khidmat latihan kepada para jururawat bagi menambah kemahiran penjagaan pesakit. Bagi penjaga (Caregiver), Asyik Resources juga memberikan latihan dan konsultasi supaya penjagaan dapat diberikan dengan sebaiknya.

Baraka Rahman

Syarikat milik Bumiputera. Pemangkin industri pembuatan aiskrim susu kambing yang pertama. Mempunyai rantaian kiosk dan kedai berjenama BARAKA RAHMAN.

Cendol Ina :

Cendol Ina menggunakan bahan-bahan asli dan 100% air pandan wangi. Cendol Ina memastikan setiap kualiti produk yang dikeluarkan mempunyai pelbagai perisa tambahan yang pasti mencuit hati

Selanjutnya
BUSINESS IN TRANSFORMATION

APA ITU BIT?

Bermula awal tahun 2012, PNS telah memperkenalkan Program pembangunan perniagaan di bawah Jabatan Pembangunan Francais, Bahagian Operasi Perniagaan. PNS telah mengambil langkah untuk mengenal pasti peniaga-peniaga kecil dengan memberi khidmat nasihat untuk memodenkan perniagaan mereka.

3233701495
513-739-8243

Lihat produk kami!!.....

BIT menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan dari pelbagai sektor...

Ketahui lebih lanjut di dalam laman web ini....

Rynz Skincare
"Evolusi kecantikan terkini dihasilkan secara saintifik berteknologi tinggi. Produk penyelidikan pertama di Malaysia khusus untuk penjagaan"
Pak Tuan
"Pada tahun 1997, seorang usahawan Bumiputera, Syed Mohd Al-Haddad telah memperkenalkan bebola daging, seterusnya menjadi pembekal kebanyakan restoran di sekitar Malaysia. Berkat ketekunannya, beliau telah berjaya membuka kilang menghasilkan bakso dan kini, Syed Mohd Food (M) Sdn Bhd telah mendaftar sebagai salah seorang pra-francaisor bagi program BIT."
Harmony Myspa
"We offer the best quality of intimate, beauty and family products in the market through online which you'll hardly find in the market!

"
Old Time Sengkuang
"Old Time Sengkuang merupakan antara usahawan BIT PNS yang telah berjaya memodenkan perniagaannya....."
House of Mind Excellence (H.O.M.E)
"Pusat Perkembangan dan Rawatan Matematik - Alternatif pendidikan untuk mengukuh dan merawat masalah matematik anak-anak"
Pau Rizqi
"Pau RizQi adalah satu jenama makanan (kuih) Pau yang dikeluarkan oleh sebuah syarikat Bumiputera Islam yang dikenali sebagai Comel Food Sdn Bhd. Pihak kami berusaha secara berterusan mengeluarkan produk dan memberikan perkhidmatan yang berkualiti dari masa ke semasa khususnya di dalam bidang pemakanan ke seluruh warga Malaysia dan secara langsung membantu menjana perkembangan ekonomi masyarakat setempat seterusnya memakmurkan tanah air yang tercinta ini"
KGP Kool
"Excitingly rich flavour drinks. Made only from original and fresh ingredients. That's why it is SODAP BONA!"

Rynz Skincare

"Evolusi kecantikan terkini dihasilkan secara saintifik berteknologi tinggi. Produk penyelidikan pertama di Malaysia khusus untuk penjagaan"